D.D.I. CARGO TAX


Alege serviciile noastre de transport mobila Brasov si bagaje atat in varianta doar cu transport, adica dumneavoastra incarcati si descarcati mobila si bagajele din masina sau cu transport si manipulare asigurata de personalul nostru cu o bogata experienta in manipulare si asezare mobila in masina pentru a ajunge in siguranta la destinatie.

Servicii Transport Marfa Brasov

Asiguram servicii transport marfa Brasov complete si transport mobila, atat in Brasov cat si pe rute interne si externe, oriunde in Romania sau strainatate. Suntem pregatiti sa preluam si sa transportam orice tip de marfa din Brasov in orice colt al tarii, la cele mai mici preturi garantate. Serviciile pentru transportul de marfa se adreseaza atat persoanelor fizice cat si firmelor, corporatiilor, ambasadelor, institutiilor sau organizatiilor.

Servicii transport mobila Brasov

Firma noastra va pune la dispozitie cea mai buna solutie pentru a va muta mobila si bagajele, ieftin si rapid in Brasov sau din Brasov in toata tara. Daca esti in cautarea unui partener de incredere care sa se ocupe de mutarea mobilei si bagajelor dumneavoastra in mod profesional si la preturi accesibile, noi va putem pune la dispozitie personal experimentat in manipulare, demontare si remontare mobila la standarde inalte de calitate.
DSCN5098
DSCN5107

Oricare ar fi varianta pe care o alegeti noi vom raspunde cu promptitudine si rapiditate la solicitarile dumneavoastre pentru ca dorim sa va oferim cele mai avantajoase preturi din piata.


0749 881 417
Call Now Button