8 Sfaturi Utile Pentru Transportul De Marfa – Mutari Brasov

1. Vorbiti cat mai din timp cu noi pentru a fi sigur ca aveti duba taxi disponibila la momentul dorit de dumneavoastra in Brasov si in afara Brasovului.


2. Cu cateva ore inainte sa ajunga masina de transport marfa incercati sa rezervati un loc de parcare cat mai aproape de scara dvs.


3. Se recomanda ca obiectele grele sau voluminoase sa fie transportate primele pentru a nu distruge restul bunurilor aflate in duba de transport marfa.


4. Cutiile de carton sa fie incarcate la maxim si lipite pentru a putea depozita si deasupra lor si alte bunuri.5. Daca nu mai aveti trollere sau geamantane pentru haine, acestea pot fi depozitate foarte usor si in saci de rafie/plastic astfel economisind loc in duba de transport si pentru restul bagajelor.


6. Frigiderele, congelatoarele si masinile de spalat se recomanda sa fie scoase din functiune cu cateva ore inaintea transportului si golite de lichide.


7. Scrieti lizibil pe cutii/bagaje “fragil” daca acestea contin obiecte fragile sau atentionati verbal personalul de incarcare.


8. Daca doriti ca bunurile sa fie descarcate in mai multe locatii decat in Brasov e bine ca incarcarea lor in duba de transport marfa sa se faca in ordinea inversa descarcarii ( primul incarcat – ultimul descarcat).


D.D.I. CARGO TAX PARTENERUL TAU PENTRU MUTARI
BRASOV – TRANSPORT MARFA IN BRASOV

Call Now Button